Futbol
- Redacció / Vinaixa

Vinaixa impulsa una escoleta de futbol sala

La integren 17 nens i nenes del poble i ha estat creada conjuntament per l'AMPA de l'escola Sant Bonifaci de Vinaixa, la ZER Riu SET i el Futbol Sala Vinaixa.

Un dels entrenaments amb els infants (Foto: F.S. Vinaixa)

Els equips sènior del Futbol Sala Vinaixa van començar amb derrota aquest cap de setmana la seva participació a la lliga 2023/2024. El masculí va perdre 5-3 contra l’Almacelles B. Tot i que s’havia avançat en el marcador, els del Segrià van capgirar el resultat fins al 5-1. Al final del partit, els garriguencs van poder anotar dos gols que no van ser suficients. El femení, per la seva banda, va encaixar un contundent 7-0 del F.S. Tàrrega. 

Més enllà de la competició, però, el club està d'enhorabona. Amb l’inici del curs escolar han creat juntament amb l'AMPA de l'escola Sant Bonifaci de Vinaixa i la ZER Riu Set una petita escola de futbol sala amb la participació de 17 nens i nenes.

En aquests moments compten amb un grup de prebenjamins i un de benjamins. Està previst que els equips participin a la lliga del Consell Comarcal de la Conca de Barberà.