Futbol
- Redacció / Els Omellons

Golàs i MVP d'Iris Aixalà a la nova Kingdom Cup

La futbolista dels Omellons, que actualment milita a les files del FS Borges, es va estrenar amb un gol en aquest format de competició que mescla els equips de la Kings League i la Queens League. És la jugadora 12 de Jijantas FC.

Aixalà en un partit anterior de la Queens League (Foto: Queens League)

El diumenge 29 d’octubre va començar la Kingdom Cup, una nova competició de futbol 7 en la qual els equips de la Kings League i de la Queens League competeixen junts. La futbolista dels Omellons Iris Aixalà, que juga al FS Borges, i que havia estat seleccionada al setembre com a Jugadora 12, és a dir, com jugadora de reforç, pel Jijantas FC de Gerard Romero, va tenir un gran protagonisme en el primer partit del seu equip.

Quan s’havien jugat una mica més de tres minuts i mig de la primera part, Aixalà va engaltar un potent xut des de fora de l’àrea que va foradar l’esquadra rival. El Jijantes FC s’avançava així davant l’Aniquiladores FC. La tasca defensiva, les passades en atac i el gol li van valer ser seleccionada com la millor jugadora del partit. El Jijantes FC, però, va acabar perdent el partit 1-2 a la segona part.

Podeu veure el gol a continuació:

La Kingdom Cup és una competició nova fruit de la fusió dels equips de la Queens League i la Kings League. A la primera part juga el combinat femení i a la segona, el masculí. A més a més, el partit comença amb el porter i un jugador de camp per equip, i la resta de futbolistes entren en joc a mesura que passen els minuts. Quan Iris Aixalà va marcar el seu gol, hi havia només cinc jugadores per equip. Una altra norma singular de la competició és que es llencen uns daus que determinen el nombre de jugadors en atac i defensa dels equips durant un minut, i que en el partit de Jijantes FC contra Aniquiladores FC va portar a veure atacs de sis contra dos.

La Kingdom Cup, que va començar el diumenge, tindrà una primera fase regular, amb els equips dividits en dos grups. El matí del 25 de novembre es jugaran els quarts de final al Palau Sant Jordi i a la tarda es disputaran les semifinals i la final. Les entrades ja estan a la venda.