- Redacció / Sarroca de Lleida

El gimnàs SRK Fight Club prepara una nova vetllada per Nadal

Serà dissabte 23 de desembre. L'activitat comptarà amb més de mitja dotzena de combats amateurs i també entre un parell i tres de combats professionals. Tindrà lloc a la Sala del Ball de Sarroca i tindrà un aforament limitat a 200 persones. 

Combat de la primera vetllada, celebrada a finals d'abril (Foto: X.M.)

El gimnàs de muay thai SRK Fight Club de Sarroca continua creixent poc a poc, des què va reprendre l’activitat passada la pandèmia de la Covid-19. A finals d’abril va organitzar la primera vetllada d’aquesta disciplina a les Garrigues, i al juny dos dels seus nak muay van competir a l'Amateur Muay Thai World Festival de Venècia. 

Tal com ha pogut saber aquest periòdic, l’impulsor del SRK Fight Club, Xavier Oró ha programat una nova vetllada de muay thai pel dissabte 23 de desembre. L’activitat comptarà amb més de mitja dotzena de combats amateurs i també entre un parell i tres de combats professionals. Com a l’abril, serà a la Sala del Ball de Sarroca i tindrà un aforament limitat a 200 persones. Les entrades es posaran a la venda aviat.

En aquesta ocasió, els assistents podran animar fins a quatre lluitadors locals. Els últims mesos han debutat en competició tres alumnes del centre. Una d’aquestes és Ruth Revés, originària de de Sarroca, i que darrerament s’encarrega de les classes per a infants que també ofereix el gimnàs. Hi ha una desena d’inscrits.  

A l’espera d’aquesta vetllada per cloure l’any, l’entitat va organitzar el passat cap de setmana un dinar popular amb tres bingos, en una acció per recaptar fons. Està previst que Roger i Albert Barrull, els dos germans del Soleràs que fa més temps que lluiten representant al club, participin al febrer del 2024 en un nou campionat del món amateur del Consell Mundial de la Boxa (WBC), l’Amazing Muay Thai Festival que tindrà lloc a Bangkok, Tailàndia.

A més de l’àpat i el bingo, el diumenge també van muntar un ring a la Sala del Ball i van fer entrenaments juntament amb lluitadors del gimnàs Club Uppercut de Lleida i del Muay Khao de Reus. La sessió d’espàrring era oberta i nombrosos veïns s’hi van apropar encuriosits pel seu desenvolupament.  

A més dels nens i nenes, el SRK Fight Club compta actualment amb una quinzena d’adults que aprenen muay thai.