Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

Nova derrota de l'ENoLI Les Borges Vall, que encara no coneix la victòria

El divendres 27 d'octubre va perdre 4 a 2 contra el CTT Olot, que aquesta temporada juga per primera vegada a la Superdivisió. Amb un partit menys que els rivals, és penúltim a la classificació després d’un empat i tres derrotes.  

Foto dels equips abans del començament del partit (Foto: CTT Borges)

L’ENoLI Les Borges Vall no està trobant el seu joc en aquest inici de temporada i el divendres 27 d’octubre va perdre 4 a 2 a la pista del CTT Olot, un club que aquesta temporada juga per primera vegada a la Superdivisió. Els garriguencs van anar per darrere des del principi. Marc Duran i el grec Anastasios Riniotis van perdre els dos primers partits (3-0 i 3-1). Marko Jevtovic va retallar distàncies (1-3) al tercer matx, però en el quart (3-1) els de la Garrotxa es van tornar a allunyar. Tot i que el serbi (1-3) va tornar a ajustar el resultat fins al 3 a 2, en el sisè i últim partit, Riniotis també va perdre (3-1). 

Amb aquest resultat, els garriguencs sumen un empat i tres derrotes en el que va de lliga, unes xifres inèdites les últimes campanyes. Aquesta mala ratxa, sumat al fet que no van poder jugar un dels partits per problemes dels rivals per arribar a les Borges, fa que actualment ocupin la penúltima posició a la classificació.    

En la pròxima jornada, el dia 10 de novembre, l'equip rebrà l'altre equip català de la categoria el CER Escala.