Futbol sala
- Redacció / Maials

El Baró de Maials vol continuar invicte

Diumenge jugara contra el CFS Reus, l'últim classificat de Divisió d'Honor. Els de les Garrigues Històriques volen continuar sent un equip invicte, que compta els partits per victòries o empats. Fins ara ha guanyat tres partits i n'ha empatat dos.

Una de les accions d'atac del Baró de Maials (Foto: X.M.)

El Baró de Maials jugarà aquest diumenge a domicili contra el CFS Reus, l’últim classificat de Divisió d’Honor. Els de les Garrigues Històriques, que són segons amb 11 punts, a quatre del FS Vinyols, volen continuar sent un equip invicte, que compta els partits per victòries o empats.

El cap de setmana passat, els verds van guanyar CFS Roquetes 3 a 2, en el que va representar la tercera victòria de l’equip. En partits anteriors, també havia sumat dos empats, un resultat no sempre desitjat. A la primera jornada, per exemple, van haver d’igualar, als últims cinc minuts, l’embranzida del CFS Mediterrani, que s’havia avançat amb dos gols gairebé consecutius al minut 31 i al minut 33.  L’empat contra el Ponent Futsal Alcarràs, a la quarta jornada va ser més dolorós. Els de les Garrigues Històriques s’havien avançat 3 a 2 a poc menys d’un minut pel final. L’equip rival va aconseguir l’empat, el 3 a 3 definitiu, a pocs segons del xiulet de l’àrbitre.

Enguany el Baró de Maials ha estrenat la renovació del pavelló, que es va dur a terme durant l’estiu. Es va renovar el paviment, l’espai de banquetes i també es va retirar l’escenari que hi havia al final de les instal·lacions. El club i l’ajuntament en van fer l’acte d’inauguració oficial coincidint amb el partit del Baró de Maials contra el Ponent Futsal Alcarràs, el passat 21 d’octubre.