Atletisme
- Redacció / Arbeca

Arbeca inaugura les pistes d'atletisme amb 130 infants i joves atletes

Els participants van poder conèixer i practicar diferents disciplines tant de fons com de salt i força. Després de les obres que s'hi van fer entre el 2022 i el 2023, les instal·lacions poden acollir ara competicions federades. 

(Foto: X.M.)

El Consell Esportiu de les Garrigues, el Club d'Atletisme Joventut Atlètica d'Arbeca i l’Ajuntament d’Arbeca van organitzar el passat 28 d’octubre una Trobada de Clubs Atlètics oberta als clubs d'atletisme i als Consells Esportius de Ponent. L’activitat formava part dels actes d’inauguració oficial de les Pistes d’Atletisme de l’Estadi Ramon Bellmunt.

Segons els organitzadors, hi van participar prop de 130 infants i joves de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Aquests van poder conèixer i practicar diferents disciplines tant de fons com de salt i força, a més de competir en algunes d’aquestes. Després de les obres que s’hi van fer entre el 2022 i el 2023, les instal·lacions estan homologades per acollir competicions federades. 

(Foto: X.M.)

Els alumnes de l'Escola d'Atletisme Arbeca - Garrigues havien començat a fer servir les pistes a principis d'aquest 2023, tot i que durant una part de l’any no s’havia pogut fer ús, encara, de la gespa.