Ciclisme
- Redacció / Castelldans

La marxa de BTT Castell-bike tornarà el 3 de desembre

Comptarà amb un recorregut llarg de 42 km i un de curt de 25 km. Tornarà a ser una cita solidària amb la Marató de TV3 i complementària de la Festa de l'Oli local. L'any passat va aplegar uns 260 els participants.

Alguns dels participants gaudint de la Festa de l'Oli després de pedalar (Foto: Xavi Minguella)

El Club Esportiu Castelldans celebrarà el proper diumenge 3 de desembre una nova edició de la marxa no competitiva per a bicis de muntanya Castell-bike, que l’any passat va recuperar en motiu dels 10 anys de l’entitat. En aquesta ocasió, tornarà a ser una cita solidària amb la Marató de TV3 i complementària de la Festa de l’Oli local.  

La Castellbike comptarà amb un recorregut llarg de 42 km i un de curt de 25 km. En tots dos hi haurà un marcatge bàsic, alhora que els participants hauran de dur un sistema de navegació per completar el recorregut. Les rutes, ressegueixen punts emblemàtics del terme i de la marxa Castell-bike, com l’anomenat sender de la Muralla. 

Les inscripcions per aquesta activitat es poden fer a la pàgina del Club Esportiu Castelldans. Quan encara falta prop d’un mes per la cita, hi ha prop d’una setantena de persones apuntades. L’any passat, van ser 260 els participants.