- Redacció / La Granadella

Un referent del parkour estatal contacta amb el petit Joel Fontanet arran del programa 'El Foraster'

El nen, de 7 anys, apareixia fent salts i exercicis típics d'aquesta disciplina. Antonio Mojonero, que publica vídeos amb l'alies de Shifer WHAT!, es va posar en contacte amb la família per poder-s’hi trobar, entrenar i gravar un vídeo conjunt. 

Joel Fontanet conversant amb Quim Masferrer durant el programa 'El Foraster'

Joel Fontanet, un nen de set anys de la Granadella que practica parkour des de ben petit va ser ahir un dels protagonistes del programa El Foraster de TV3. Fontanet apareixia fent salts i exercicis típics d’aquesta disciplina i va explicar a Quim Masferrer com entenia aquest esport. També va apuntar el seu objectiu: “ser professional i famós del parkour”. Fontanet practica als carrers de la Granadella i també és alumne del centre Parkour Indoor de Lleida. 

Arran d’una publicació a les xarxes del programa, un dels referents estatals del parkour, Antonio Mojonero, que publica vídeos amb l’alies de Shifer WHAT!, es va posar en contacte amb la família del nen, amb el desig de poder-s’hi trobar, entrenar i gravar un vídeo conjunt. El pare de l’infant, Josep Fontanet, diu que el seu fill ja mirava vídeos d’aquest traceur, com s’anomena als qui practiquen aquest esport, des dels tres anys, en lloc de seguir els dibuixos animats. Per aquest motiu, apunta que el menor està “super content” amb l’oportunitat de conèixer un dels seus ídols.

Shifer WHAT! és originari de Saragossa i forma part d’un grup de cinc traceurs amb base a Madrid que s’anomenen WHAT! Parkour. Té uns 435.000 seguidors a Instagram i més d’un milió de subscriptors a la plataforma Youtube.