Patinatge
- Redacció / Les Borges Blanques

El Club Patí Borges comença el curs amb 75 patinadores

L'entitat dobla les persones inscrites que tenia l'any passat i assoleix una de les xifres més altes de participació. Aquesta temporada hi haurà dos grups de Xou Promoció, un més que la temporada passada, a més del Quartet Sènior.

Foto de família de les patinadores (Foto: CP Borges)

El Club Patí Borges va celebrar el divendres 3 de novembre l’acte de presentació de la temporada 2023-2024. L’entitat compta enguany amb un total de 75 patinadores, 73 noies i dones, i un parell de nois. És una de les xifres més altes de participació dels últims anys. De fet, el curs passat n’hi havia una mica menys de 40. 

La presidenta, Núria Satorra, atribueix aquest augment de persones inscrites al fet de comptar amb “el millor equip tècnic que es pot tindre”. Satorra assenyala que la majoria d’entranadores són joves que s’han format al club. La presidenta també apunta altres motius que podrien haver influït, com el tancament de l’acadèmia Dansa Estil.      

Atès el número de patinadores, aquesta temporada hi haurà dos grups de Xou Promoció, un més que la temporada passada, a més del Quartet Sènior, que continua la seva activitat. Dels grups Xou Promoció, un competirà en el calendari de la Federació Catalana de Patinatge i un altre en el circuit dels Consells Comarcals. 

Ambn l’acte del divendres 3 de novembre es va donar inici a la quarantena temporada del Club Patí Borges. Des de l’entitat expliquen que per celebrar l’efemèride promouran un Festival “més lluït” i també un sopar de club especial. No es preveuen més activitats per aquesta commemoració.