Futbol
- Redacció / L'Albi

El C.F. Albi homenatja els veterans amb el servei d'honor abans del partit

El club blaugrana commemora aquesta temporada el centenari de la seva fundació, com també han fet el C.F. Albagés i el C.F. Arbeca. Durant la campanya es preveuen nous actes de celebració. 

Un dels serveis d'honor (Foto: X.M.)

El C.F. Albi commemora aquesta temporada el centenari de la seva fundació. Des del club, i en col·laboració amb veïns i antics jugadors, l’entitat prepara els que seran els actes oficials de celebració. Mentrestant, en els dos últims partits a casa, ja han iniciat un homenatge als veterans del club que han contribuït a què enguany es pugui festejar aquest centenari. 

El 15 d’octubre, en el partit contra el C.F. Borges B, el club va promoure un servei d’honor que van efectuar diversos jugadors que havien defensat la samarreta blaugrana a principis dels anys seixanta. El 5 de novembre, contra el C.A. Torregrossa, una nova selecció de jugadors històrics de l’entitat van fer el servei abans de l’inici del partit. 

El desig del club és que en els enfrontaments com a local es vagin succeïnt els serveis d’honor per part d’antics futbolistes de l’Albi, fins a arribar als més recents i, d’aquesta manera, cobrir totes les generacions que han vestit els colors de l’equip local. 

Els homenatjats, amb els jugadors de l’Albi i el Torregrossa en una foto de família (Foto: X.M.)

El proper matx a casa serà aquest diumenge 19 de novembre a les 16 h contra el C.F. Rosselló. Ara per ara, l’Albi és líder del seu grup de Tercera Catalana, seguit a només tres punts pel C.F. Albagés. El C.A. Torregrossa és sisè classificat. L’equip garriguenc amb pitjors resultats fins ara és el C.F. Borges B, que és 13è, i quart per la cua.