Escalada
- Redacció / Castelldans

Jornada d’escalada en bloc relaxada a la 9a Blocada La Valleta de Castelldans

La Blocada va començar a les 10 h. Posteriorment, es va celebrar un dinar popular entre els assistents. A la tarda, hi va haver més temps per a l'escalada. Enguany, no hi va haver un format competitiu com en edicions anteriors.

Un grup de participants a la Blocada, durant el matí (Foto: X.M.)

Prop d'un centenar i mig d'escaladors i d'aficionats a aquesta disciplina es van reunir el dissabte 18 de novembre a la 9a Blocada de la Valleta de Castelldans. Enguany, l'activitat va cedir el protagonisme a l'exercici lliure dels participants, i no hi va haver un format competitiu, com en edicions anteriors.

La Blocada va començar a les 10 h. Posteriorment, es va celebrar un dinar popular entre els assistents. A la tarda, hi va haver més temps per a l'escalada.

Sergi Camí, un dels organitzadors, explica que "per escalar, la calor no va gaire bé", fet que va molestar la primera part del dia. Durant la tarda i amb la caiguda del sol, els escaladors van poder aprofitar millor les roques.

L'any que ve l'activitat farà 10 anys. Els organitzadors apunten que estan pensant de dur a terme alguna celebració especial per commemorar aquesta xifra. 

GALERIA DE FOTOS