Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L’ENoLI Les Borges Vall no aixeca cap en aquest inici de temporada

L'equip garriguenc va empatar el divendres 17 de novembre en el seu desplaçament al camp de l'Hortitec Alzira. Fins ara, porta tres empats i tres derrotes a la Superdivisió espanyola, xifres inèdites els últims anys. 

Imatge d'arxiu de Marc Duran, en un partit d'aquesta temporada (Foto: X.M.)

L’ENoLI Les Borges Vall va empatar el divendres 17 de novembre en el seu desplaçament al camp de l’Hortitec Alzira. Tot i que els garriguencs es van avançar fins al 0-2, els valencians es van recuperar fins a avançar-se 3-2. El grec Anastasios Riniotis va afermar l’empat 3-3. 

Tres empats i tres derrotes. Aquests són els resultats que ha aconseguit l'ENoLI Les Borges Vall en els primers sis partits de la Superdivisió espanyola. Són xifres inèdites els últims anys, en què l'equip de les Borges Blanques encapçalat per Marc Duran sempre havia ocupat les primeres posicions.

El president del club, Enric Vall, creu que "hem tingut mala sort". I afegeix que "el tennis taula té aquestes coses". A més, repassa que Joan Masip està lesionat de gravetat des de principi de temporada, Duran encara no està al cent per cent després d'operar-se, i els nous fitxatges s'estan adaptant. 

Fruit d’aquests resultats, l’ENoLI Les Borges Vall ocupa la penúltima posició de la Superdivisió espanyola. Als empats i les derrotes cal afegir que els garriguencs han jugat un partit menys que els seus rivals, perquè el matx contra el  Collado Mediano TM es va haver d’ajornar. 


El dilluns 13 d'octubre, el president del Club Tennis Taula Borges, Enric Vall, el vicepresident del club i president de la representació territorial de Lleida de la Federació Catalana de Tennis Taula, Francesc Solans, i l'entrenador, director tècnic i jugador de l'equip de Divisió d'Honor, José Luís Andrade, van visitar la Diputació de Lleida, on se'ls va fer una recepció institucional. El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, acompanyat del diputat de Salut Pública i Esports, Òscar Martínez, van acollir la delegació garriguenca amb motiu d'haver-se proclamat campions de la Copa del Rei el passat mes de març, contra el Real Cajasur Priego TM.