Ciclisme
- Redacció / Juneda

La ciclista de Juneda Júlia Mir fitxa pel Massi Tactic Academy

Aquesta temporada va debutar en competició i poc després va fitxar per l'equip Universitat Politècnica de València (UPV). Ara s'incorpora al filial del millor equip femení del país, on espera aprendre i millorar. Ho explica al 'SomEsports' 58.

Mir amb el maillot de guanyadora de la Volta a Tarragona (Foto: Miquel Roig Juan Enrique)

La ciclista de Juneda Júlia Mir ha fitxat aquest novembre per l’equip ciclista català Massi Tactic Academy. A partir del gener, Mir deixarà de militar a l’Universitat Politècnica de València (UPV), al qual es va incorporar poc després de debutar en competició, i entrarà a les files del filial del millor equip femení del país. 

La junedenca espera que al nou equip pugui trobar un entorn on “aprendre sense pressions”. El seu objectiu per aquesta temporada és “agafar experiència” per, en el futur, ascendir al primer equip. La ciclista ho explica en una entrevista a la revista SomEsports 58 que surt publicada demà en paper

Mir va començar a fer esport arran de la pandèmia i va descobrir en el ciclisme la seva passió. En el seu primer any ha aconseguit molts bons resultats, entre els quals es pot comptar el subcampionat de Catalunya o la 60 volta a Tarragona. La selecció catalana de ciclisme també la va escollir per participar en el Tour de Charente-Maritime.