- Redacció / Les Borges Blanques

El Centre Excursionista Borges-Garrigues promou vols amb un globus captiu pels 40 anys

Els enlairaments es duran a terme entre les 8 h i les 10 h. Les inscripcions per a aquesta acció es poden fer fins a l'1 de desembre a 10 € a l'Ajuntament, a la llibreria Quaderns i al mateix Centre Excursionista.

Centre Excursionista Borges - Garrigues ha organitzat el diumenge 3 de desembre una matinal de globus aerostàtic captiu com a commemoració dels 40 anys de l'entitat. Des de les 8 h i fins a les 10 h, totes les persones que s'hi hagin apuntat podran pujar i veure les Borges Blanques i l'entorn des del globus, per després retornar al mateix punt.

El vol captiu es durà a terme des de la plaça Europa. En cas de mal temps, l'activitat es traslladaria a l'Era del Rabasser, al costat de l'Institut Josep Vallverdú. Les inscripcions per a aquesta acció es poden fer fins a l'1 de desembre a 10 € a l'Ajuntament, a la llibreria Quaderns i al CEBG.

Tot i la cloenda de la commemoració del 40è aniversari, aquest no serà l’últim acte del Centre Excursionista Borges – Garrigues aquest 2024. L’entitat n’està preparant de nous, com una activitat solidària amb la Marató de TV3, una xerrada amb els primers membres de l’organització, i l’obertura d’una exposició sobre la història del centre.