Pàdel
- Redacció / Les Borges Blanques

La Serreta Tennis Club aconsegueix 4.222 € en el tercer torneig solidari per La Marató

La competició es va disputar entre el divendres 17 i el diumenge 19. Hi van participar 56 parelles, procedents de les Borges, de l’Albi, de Juneda, d’Alpicat, i de Lleida. Estaven dividits en sis categories, tres masculines i tres femenines.

Un total de 58 parelles van participar d’aquesta edició. (Foto: La Serreta)

La tercera edició del Torneig de Pàdel Solidari de la Serreta Tennis Club de les Borges Blanques es va celebrar entre el divendres 17 de novembre i el diumenge 19. Va comptar amb la participació de 56 parelles, procedents de les Borges, de l'Albi, de Juneda, d'Alpicat i de Lleida i es va dividir en sis categories, tres de femenines i tres de masculines.

Els guanyadors van ser: Noel Cortés i Arnau Montanyà (Mas. 1a), Carles Campas i David Busto (Mas. 2a), Víctor Ferrer i Diego Romero (Mas. 3a), Marta Pijuan i Gemma Marrades (Fem. 1a), Mònica Guiu i Laia Guzmán (Fem. 2a) i Íngrid Farnell i Maragda Peguero (Fem. 3a). 

Fruit de les inscripcions, dels sortejos de cistelles i de productes aportats pels patrocinadors, es van recaptar 4.222 €. Aquests diners es donarà a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la salut sexual i reproductiva.