- Redacció / Juneda

Juneda reconeix els millors atletes del 2023 a la Festa de l'Esport

L’ajuntament va entregar onze guardons, a atletes, equips, entitats i altres agents de promoció de l’esport. Els veïns podien votar mitjançant formularis a l’ajuntament. A més, també va lliurar quatre mencions especials, dues de les quals pòstumes. 

Foto: Xavi Minguella

El divendres 24 de novembre es va celebrar la 2a Festa de l’Esport de Juneda, un acte promogut per l’ajuntament per reconèixer els atletes del municipi que han destacat tant el 2023 com en anys anteriors. Com l’any passat, es van lliurar onze guardons, entre atletes individuals, equips, entitats i altres agents implicats en la promoció de l’esport. Els clubs junedencs van fer una primera proposta de candidats. Un jurat va escollir els guanyadors finals.  

El tècnic del CP Esneca Fraga, Jordi Capdevila, va ser designat com a millor entrenador; el futbolista i jugador de pàdel Oriol Moreno, com a millor esportista masculí; l’expatinadora, entrenadora i ara atleta Joana Tomé, com a millor esportista femenina; el ciclista de pump track Albert Sala, com a millor masculí infantil; i la jugadora de pàdel Mariona Font, com a millor esportista femenina infantil. En l’àmbit col·lectiu, l’Aleví A femení de l’Escola de Futbol Intercomarcal va ser escollit com el millor equip; el Club Colla Ciclista la Pedalada va ser designat com a millor club; la família Lahuerta va rebre el de mecenatge, pel seu suport al futbol junedenc; l’Escola de Ciclisme Juneda – Garrigues, en reconeixement de la promoció de la base; el CF Juneda va ser triat per la trajectòria esportiva; i el gerent del Consell Esportiu, Carles Gelonch, se’l va premiar per la tasca directiva. 

A més, l’ajuntament va entregar quatre mencions especials. Van ser al grup de lleure l’Esclat, a les joves jugadores de pàdel Martina Cardenas i Joana Capdevila, al qui va ser promotor i jugador del Club de Bàsquet Juneda, Marc Beltran, i a l’exalcalde Ramon Vallés, per l’estreta vinculació amb el C.F. Juneda i posteriorment col·laborador amb el Club Colla Ciclista la Pedalada o el C.H. Juneda. Aquests dos últims reconeixements van ser de caràcter pòstum.

La vetllada va tenir lloc al Poliesportiu Municipal de Juneda.