Ciclisme
- Redacció / Castelldans

Prop de 200 inscrits a la marxa de BTT Castell-bike

L'activitat del Club Excursionista de Castelldans retorna després de l'èxit de l'any passat. Com el 2022, serà una cita solidària amb la Marató de TV3 i complementària de la Festa de l'Oli local. 

Foto: X.M.

El diumenge 3 de desembre tindrà lloc a Castelldans una nova edició de la marxa de BTT Castell-bike. L’activitat s’integra en el programa de la Festa de l’Oli local i, a més, serà solidària amb la Marató de TV3, dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva. 

En aquests moments, hi ha prop de 200 inscrits a l’activitat, una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat, quan van participar-hi unes 260 persones. Les inscripcions passaran dels 18 € als 25 € quan se superin els 200 inscrits. 

La Castell-bike comptarà amb un recorregut llarg de 42 km i un de curt de 25 km. En tots dos hi haurà un marcatge bàsic, alhora que els participants hauran de dur un sistema de navegació per completar el recorregut. Les rutes, ressegueixen punts emblemàtics del terme, com l'anomenat sender de la Muralla.

La marxa està organitzada pel Centre Excursionista de Castelldans amb la col·laboració de l’ajuntament i la cooperativa.