Motor
- Redacció / Arbeca

L'equip Venim d'Arbeca participarà aquest desembre al ral·li Marroc Challenge

La prova arrencarà el 2 de desembre i finalitzarà el dia 8. Hi competiran amb dos Mitshubishi Montero, a un dels quals li van haver de canviar el motor després que morís durant la Tunisie Challenge, i un Toyota Landcruiser.

Els integrants de l'equip Venim d'Arbeca (Foto: Venim d'Arbeca)

Jordi Vilalta, Albert Martín, Llorenç Batalla, Ramon Sans, Jordi Sala i Ramon Alonso, integrants de l’equip Venim d’Arbeca, participaran entre el 2 i el 8 de desembre a la 20a edició del Maroc Challenge, una prova amateur per a aficionats als ral·lis. Serà la segona competició que fan junts, després que a l’abril del 2022 van prendre part de la Tunisie Challenge. Abans, l’any 2018, Vilalta, Martín, Batalla i Sans havien pres part del Panda Raid, també al Marroc.

Els Venim d’Arbeca competiran en aquesta prova amb dos Mitshubishi Montero, a un dels quals li van haver de canviar el motor després que morís durant la Tunisie Challenge, i un Toyota Landcruiser. L’objectiu, en paraules de Jordi Vilalta, és “com a mínim, acabar-la”, ja que durant la Tunisie Challenge no van poder-ho fer pels problemes d’un dels cotxes. La idea és participar com a equip, circulant junts i ajudant-se si hi ha algun problema.  

Entre les novetats amb què han reforçat els vehicles hi ha els anomenats ‘snorkels’, uns tubs que agafen aire de la part superior del 4x4 i que eviten l’entrada de pols i sorra al filtre del motor. Amb això, volen impedir que els passi el mateix que els va passar durant el Tunisie Challenge, i que va deixar-los fora de la competició.