- Redacció

El Consell Esportiu de les Garrigues promou un calendari d'activitats esportives en família

Començarà el 16 de desembre a Juneda amb una cita solidària amb la Marató de TV3. Després, es durà a terme una trobada temàtica mensual fins al juny. Al final, els participants rebran un obsequi d’acord amb les jornades a les quals hagin assistit. 

Imatge d'arxiu d'una activitat del Consell Esportiu (Foto: SomGarrigues)

El Consell Esportiu de les Garrigues posarà en marxa el dissabte 16 de desembre el projecte “Col·lecciona la teva xapa!”, un calendari d’activitats esportives en família. L’ens esportiu promourà una cita esportiva temàtica un cop al mes en què les famílies participants hauran de completar un seguit de proves o activitats. Per l’assistència a cada trobada se’ls donarà una xapa. 

Al juny, al final d’aquestes jornades d’esport, els assistents rebran un obsequi d’acord amb les sessions a les quals hagin assistit. El 16 de desembre, per exemple, l’activitat serà a Juneda, solidària amb la Marató i inspirada en una gimcana d’orientació. Al gener hi haurà una ruta a peu, al maig una excursió nocturna i al juny, com a tancament, una en una piscina. 

Les inscripcions costen 10 € per família. Les de la primera activitat a Juneda es podien fer fins el diumenge 10 de desembre.