Ciclisme
- Redacció / Les Borges Blanques

La Federació Catalana de Ciclisme premia el borgenc Francesc Xavier Rodríguez Martínez

Va ser en la gala d’entrega dels trofeus i els premis als guanyadors dels quatre circuits de Cicloturisme de l'any 2023. Rodríguez va ser el 7è ciclioturista amb més quilòmetres en el Circuit Català de Llarga Distància masculí. 

Rodríguez, amb el guardó que li va entregar la Federació i amb el maillot del Club Ciclista de l'Ateneu Garriguenc

La Federació Catalana de Ciclisme va acollir el dissabte 2 de desembre l’entrega dels trofeus i els premis als guanyadors dels circuits de Cicloturisme de l’any 2023. Enguany, el calendari de marxes de ciclisme català havia comptat nombrosos proves. El Circuit Català de Llarga Distància en va incloure 22. La Challenge Catalana de Mitja Distància, 20. 

Entre els trofeus que es van repartir durant la vetllada, n’hi va haver un per un esportista garriguenc. El borgenc afincat a Arbeca Francesc Xavier Rodríguez Martínez, membre del Club Ciclista de l’Ateneu Garriguenc, va obtenir un reconeixement per haver participat en 7 marxes de llarga distància i haver acumulat fins a 1.054 quilòmetres. Rodríguez va ser el setè classificat d’un circuit, el de Llarga Distància Masculí, que va tindre 4.816 participants d’arreu del país. 

Per guanyar un premi d’aquest tipus calia estar entre els 10 primers de cada circuit, ser ciclista federat i haver fet almenys 4 marxes ciclistes. A més d'un trofeu commemoratiu, els guanyadors es van endur un mallot exclusiu d'aquesta temporada i els tres primers de cada circuit una llicència federativa per l'any que ve.