Ciclisme
- Redacció / Castelldans

La marxa Rural Cycling impulsa les Maxxis Gravel Series amb altres organitzadors

Les sis curses del calendari comptaran sempre amb dos recorreguts. Dins d'aquests, hi haurà alguns trams cronometrats que permetran establir unes classificacions finals al campionat. Els altres promotors són Gravel Cerdanya i Club Open Natura.

(Foto: Gabri Amorós)

El Club Esportiu Castelldans va anunciar recentment mitjançant les xarxes socials de la marxa Rural Cycling que juntament amb els promotors Gravel Cerdanya i Club Open Natura són els impulsors d’un circuit cicloturista de sis curses de gravel anomenat Maxxis Gravel Series, amb el patrocini de la marca de pneumàtics nord-americana.  

El calendari s’iniciarà el 2 de març al Vendrell i el 16 de març serà el torn dela Rural Cycling de Castelldans. Un mes després, el 13 d’abril, hi haurà una marxa a Torrelles de Foix. L’11 de maig n’hi haurà una a el Catllar, l’1 de juny es diputarà la Gravel Cerdanya, a la Cerdanya, i per acabar, el 28 de setembre, tindrà lloc la marxa Contrabandistes, amb inici a Sant Joan de l’Erm. 

Els sis esdeveniments que conformen la Maxxis Gravel Series comptaran amb dos recorreguts, perquè els participants puguin triar. Dins d’aquests, hi haurà alguns trams cronometrats que permetran establir unes classificacions finals al campionat.