Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLI Les Borges Vall guanya el primer partit a Superdivisió

L'equip garriguenc aconsegueix un contundent 4 a 0 davant el Collado Mediano TM i surt de les posicions de descens. Marc Duran, Marko Jevtovic i Anastasios Riniotis no van donar cap oportunitat als madrilenys.  

(Foto: CTT Borges)

L'ENoLI Les Borges Vall va aconseguir ahir a la tarda la primera victòria d’aquesta temporada a la Superdivisió espanyola. Els garriguencs es van imposar 4 a 0 al Collado Mediano en un partit corresponent a la quarta jornada de lliga, i que s’havia hagut d’ajornar al seu moment. Marc Duran, Marko Jevtovic i Anastasios Riniotis no van donar cap oportunitat als madrilenys, i els van guanyar en partits amb resultats contundents. 

El fitxatge grec Riniotis va estrenar el marcador amb un 3 a a contra Ángel Ayuso. Marc Duran va augmentar la distància en el segon partit derrotant Weidong Shi Tan, que s’havia avançat en el primer joc. Van quedar 3 a 1. El serbi Jevtovic va sumar al marcador un nou partit guanyat pel Borges, després d’aconseguir un 3-1 contra Anders Betril Eriksson. Marc Duran va ser l’encarregat de tancar el partit. Ho va fer amb un 3-1 contra Ángel Ayuso. 

La victòria allunya l’ENoLI Les Borges Vall de les posicions de descens en què havia caigut les últimes jornades arran d’acumular quatre empats i quatre derrotes en les jornades que fins ara s’havien disputat a la Superdivisió.

El divendres 1 de desembre, en l’últim partit que havien jugat, els garriguencs havien comparegut al camp de l’Irun Leka Enea amb una aliniació inèdita a la Superdivisió. La conformaven Norbert Tauler, jugador del primer equip, juntament amb Cesc Carrera i José Luís Andrade, promesa de la base i jugador veterà i entrenador, tots dos membres de l’equip de Divisió d’Honor del CTT Borges. Lluny del que es podia preveure, van poder aconseguir un empat 3 a 3. Cesc Carrera, a més, va sumar el seu primer punt a la Superdivisió, amb 16 anys.