Atletisme
- Redacció / Les Borges Blanques

El Club Atlètic Borges presenta un llibre pel 20è aniversari

El volum fa un repàs cronològic de les activitats impulsades des de l'origen de l'entitat. Als textos dels antics presidents i el comentari de les iniciatives empreses s'hi sumen moltes fotografies "perquè arribi a tothom", en paraules de Jordi Gil.

Presentació del llibre a la Sala Maria Lois (Foto: Ajuntament de les Borges Blanques)

El llegat dels primers 20 anys d'història del Club Atlètic Borges ha quedat recollit per l'entitat en un llibre que van presentar el passat divendres 22 de desembre a la Sala Maria Lois de les Borges, obra d’Andreu Salvadó i Josep Maria Morlans, membres del club, i amb correcció i assessorament lingüístic de Mar Esteller, també sòcia. 

Tal com explica el president del club, Jordi Gil, el volum fa un repàs cronològic de les activitats impulsades des de l’origen de l'entitat. Als textos dels antics presidents i el comentari de les iniciatives empreses s'hi sumen moltes fotografies "perquè arribi a tothom". Els socis que el van encarregar rebran un exemplar del llibre. Els veïns que en vulguin un i que no l’haguèssin reservat, s'hauran de posar en contacte amb l'entitat.

Actualment, l’entitat està formada per més de 100 socis i han participat en curses de Ponent i de tot Catalunya, a més d’altres proves de l’estat espanyol, i en ciutats d’Europa, el nord d’Àfrica i fins i tot la Marató de Nova York.

Amb l’inici del 2024, el Club Atlètic Borges ja es troba preparant l’activitat amb què inicia l’any atlètic, la Cursa de l’Oli de les Borges. En aquesta edició, es donaran 50 litres d’oli als guanyadors masculí i femení de la cursa de 10 km, un premi molt llaminer tenint en compte el preu actual d’aquest aliment. L’any passat, el premi d’oli havia consistit en la suma del pes dels dos vencedors dividit entre dos, per donar-los la mateixa quantitat.