- Redacció / Sarroca de Lleida

Èxit de la segona vetllada del SRK Fight Club, amb quatre lluitadors locals

El gimnàs de Sarroca de Lleida va organitzar el 23 de desembre una vetllada de muay thai amb onze combats, un dels quals professional. Va tenir lloc a la Sala del Ball i va comptar amb 180 assistents al públic. La següent vetllada serà al febrer.

Combat de lluitador del Soleràs Albert Barrull (Foto: SRK Fight Club)

El dissabte 23 de desembre va tenir lloc a Sarroca de Lleida la SRK Muay Thai II, la segona vetllada d’aquesta disciplina organitzada pel gimnàs local, el SRK Fight Club. L’esdeveniment va comptar amb onze combats, un dels quals professional. Entre els lluitadors en modalitat amateur n’hi va haver quatre que formen part de l’estructura del club local: Albert Barrull, Ruth Revés, Carlos Fernández i Roger Farré.

El promotor del centre, Xavier Oró, es mostra “molt orgullós” del paper dels seus nak muays, i considera que van combatre molt bé davant dels rivals amb qui havien estat aparellats. Albert Barrull va veure com declaraven la seva lluita nul·la, Ruth Revés va guanyar, Carlos Fernández, que debutava, va perdre als punts, i Roger Farré també va perdre als punts. Els gimnasos convidats a la sessió del 23 de desembre eren de Barcelona, Vitòria-Gasteiz i Osca.

Oró també està satisfet de la resposta del públic. Tot i que n’hi va haver menys que en la primera vetllada, celebrada l’abril del 2023, es van vendre prop de 180 entrades. Sarroca es comença a convertir en “el poble del muay thai”, tal com bromeja el sarroquí que ha portat aquesta art marcial al municipi després d’haver sigut lluitador ell mateix.  

El proper 25 de gener, Oró i els nak muays del Soleràs Roger i Albert Barrull, viatjaran a Tailàndia, la meca d’aquesta disciplina, per participar en un nou Campionat del Món organitzat pel Consell Mundial de Boxa (WBC), en el marc de l’Amazing Muay Thai Festival, que tindrà lloc entre els dies 2 i 5 de febrer.

A més, ja ha posat data a la propera vetllada a Sarroca. Serà el 17 de febrer i, entre d'altres combats, Albert Barrull hi disputarà el cinturó per ser campió de Catalunya de menors de 18 anys.