Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLI Les Borges Vall recupera dos exjugadors per capgirar els mals resultats de la primera volta

El suec Viktor Brodd, que havia deixat l'equip aquest estiu, i el xinès Gui Chenkai, que va jugar les temporades 2014/2015 i 2015/2016 han d'ajudar els garriguencs a la segona part de la lliga. Fins ara, només han guanyat un partit dels 10 disputats.

Brodd durant la final de la Superdivisió, el 2022 (Foto: Xavi Minguella)

El Club Tennis Taula Borges va fer oficial ahir la incorporació del jugador suec Viktor Brodd i del xinès Gui Chenkai al primer equip, l’ENoLI Les Borges Vall, per afrontar la segona volta de lliga de Superdivisió, reforçar la plantilla i per capgirar els mals resultats de la primera part de la temporada.  

Ambdós fitxatges són exjugadors del club garriguenc en diferents etapes. Viktor Brodd havia estat vinculat al CTT Borges les últimes tres temporades i havia ajudat a aconseguir tant el títol de Superdivisió de la campanya 2021/2022 com les dues Copes del Rei, els anys 2022 i 2023. Aquest estiu, el suec s’havia desvinculat de l’ENoLI Les Borges Vall arran del seu fitxatge per l’exigent lliga polonesa. Chenkai, per la seva banda, va jugar dues temporades Borges, concretament les temporades 2014/15 i 2015/16. Actualment, competeix a la segona divisió xinesa. 

El CTT Borges espera que la contribució de Brodd i Chenkai ajudi a revertir la tendència d’aquesta primera part de la temporada. Fins ara, només ha aconseguit sumar una victòria i quatre empats en els 10 partits de lliga que ha disputat. Això ha fet que en alguns moments hagi ocupat places de descens. En l’actualitat, l’ENoLI Les Borges Vall és novè classificat amb sis punts.