Atletisme
- Redacció / Les Borges Blanques

Roc Bellostas i Berta Cabanas guanyen la Cursa de l'Oli

Els primers garriguencs són el borgenc Roger Estradé, segon de la classificació general, i l'arbequina Núria Tillo, segona dona.

Sortida del 2023 (Foto: X.M.)

Fins a 500 persones han participat aquest matí a la Cursa de l’Oli, l’activitat organitzada pel Club Atlètic Borges en el marc de la Fira de l’Oli. Els vencedors de la cursa de 10 km, i premiats amb el reconeixement més important, 50 litres d’oli cadascun, han sigut Roc Bellostas (Xafatolls) i Berta Cabanas (Sentebé Gym).

Els han acompanyat en el podi el borgenc Roger Estradé (Xafatolls), segon classificat absolut i primer garriguenc, i Muhammad Lamin Bah (Xafatolls) en homes, i l’arbequina Núria Tilló (Xafatolls), primera dona de la comarca, i Alba Bellostas (Tri 4.40). En la distància llarga, per tant, i a nivell d’equips, ha dominat l’Associació Xafatolls de Mollerussa. 

En la cursa de 5 km, els més ràpids han sigut Juanma Fernández (Finques Prats), David Fitó (independent) i Albert Marsol (Zona Esport Agramunt), en homes, i Ericka Avalos (independent), Laura Pallejà (Runner’s Balaguer) i la borgenca Laura Quintana (Tri 4.40), en dones. El primer home garriguenc ha sigut Albert Manresa, del CA Borges.