- Redacció / La Granadella

El vídeo de Shifer amb el granadellenc Joel Fontanet s'apropa a les 85.000 visualitzacions

El 'traceur' de Saragossa va visitar la Granadella al novembre, després d'haver vist una falca publicitària del programa ‘El Foraster’ on hi apareixia Fontanet explicant la seva afició pel parkour. El vídeo conjunt combina l’entrevista amb els salts.

Fontanet amb Shifer, durant la conversa que van mantenir abans de fer exercicis junts.

El referent del parkour estatal Antonio Mojonero ‘Shifer’ va publicar el dijous 18 de gener el vídeo que havia gravat a la Granadella quan va visitar a Joel Fontanet, un infant d’aquest poble aficionat a la disciplina. En pocs dies, el vídeo ha aconseguit prop de 85.000 visualitzacions a Youtube i uns 8.000 m’agrada a Instagram. 

Al llarg de 17 minuts, s’hi pot veure l’entrevista que Shifer fa a Fontanet, on el traceur de Saragossa resident a Madrid li pregunta pel seu interès pel parkour i la seva visió d’aquesta pràctica, a més dels salts i exercicis que duen a terme en diferents espais del poble com la plaça Gabriel Escolà, coneguda popularment com la placeta de les Tres Pedres, l’ermita de Sant Antoni i els antics dipòsits d’aigua.

L’especialista aplaudeix en reiterades vegades la seva forma d’entendre la disciplina i el seu entusiasme. Al títol del vídeo, fins i tot el designa com “el nen prodigi del parkour”. Així mateix, també li dona consells i li explica la seva experiència quan, com a infant i jove, també començava amb aquest esport.    

El traceur de Saragossa va visitar la Granadella al novembre, després d'haver vist una falca publicitària del programa El Foraster on hi apareixia Fontanet explicant la seva afició pel parkour.