Motor
- Redacció / Castelldans , Les Borges Blanques

Guerau Simó, Àlex Pifarré i Jordi Alba, reconeguts a la gala de premis dels Campionats de Motociclisme

L'acte es va celebrar el dissabte 20 de gener al Teatre Municipal de Balaguer. Va comptar amb més de mil assistents repartits en els quatre blocs de la gala: velocitat i mototurisme, enduro, motocròs i trial. 

D'esquerra a dreta, Simó, Pifarré i Alba (Fotos: FCM)

La Federació Catalana de Motociclisme va celebrar el dissabte 20 de gener al Teatre Municipal de Balaguer la gala anual de premis dels Campionats de Catalunya de Motociclisme. L’acte va comptar amb més de mil assistents repartits en els quatre blocs de la gala: velocitat i mototurisme, enduro, motocròs i trial. 

D’entre els pilots reconeguts, n’hi va haver tres de les Garrigues. Guerau Simó, de Castelldans, va ser distingit com a subcampió de Catalunya de Velocitat en la categoria SSP300. El borgenc Àlex Pifarré va rebre el guardó com a campió de Catalunya de Trial Open en categoria Promo 125, i com subcampió en Trial de Nens en modalitat Promo. El també pilot de Castelldans Jordi Alba, va ser premiat com a Campió de Catalunya de Motocròs de Nens en MX 85 Juvenil. 

L'acte de Lliurament de Premis va comptar amb la presència, d'entre d'altres autoritats, del President de la FCM, Tato Prat; de la Paera en Cap de Balaguer, Lorena González; del Diputat d'Esports i Salut Pública de la Diputació de Lleida, Òscar Martínez i de la Cap de la Representació Territorial de l'Esport a Lleida, Lourdes Ravetllat.