Pàdel
- Redacció / Arbeca , Juneda , Les Borges Blanques

El pàdel lleidatà celebra la seva festa, amb sis equips garriguencs reconeguts per la temporada 2023

La Serreta A femení, la Serreta B femení i el CT Juneda Roig van ser premiats com a campions de lliga. La Serreta A masculí i el CP Arbeca masculí ho van ser com a subcampions. El Juneda B femení va ser subcampió de lliga i campió de la Copa Catalana

Els jugadors dels tres equips del CT La Serreta premiats (Foto: FCP)

El Sícoris Club va ser l'escenari el divendres 20 de gener de la Diada Provincial de Pàdel de Lleida. L’acte va comptar amb un sopar amb una xifra rècord d'assistents, 262 persones, entre jugadors, jugadores, directius, presidents i representants de la Federació Catalana de Pàdel (FCP). També es va celebrar l’entrega de premis de la Lliga Catalana de Pàdel, distincions a algunes figures concretes, i hi va haver música i festa pels palistes. 

Representants del CT Juneda Roig recollint el guardó (Foto: FCP)

Entre els equips reconeguts, n’hi va haver sis de garriguencs pel seu paper durant la temporada 2023. La Serreta A femení, que jugava a 2a Categoria, va guanyar la lliga i va aconseguir l’ascens. També va ser el cas de la Serreta B femení, de 3a Categoria. El CT Juneda Roig masculí va ser campió de 2a Categoria, i també va ascendir. A més dels tres vencedors, es van distingir tres equips subcampions de lliga. Es tracta de la Serreta A masculí, que jugava a 2a Categoria, el Pàdel Juneda B femení, que també estava a 2a Categoria, i que a més va ser campió de la fase territorial de la Copa Catalana, i el CP Arbeca masculí, que va ser subcampió de  3a Categoria. Els tres també van ascendir. 

Jugadors del CP Arbeca i jugadores del Pàdel Juneda B amb el premi (Foto: FCP)

La Federació Catalana de Pàdel va premiar a més a més l’entrenador del Pàdel Juneda Isaac Cárdenas per ser el primer entrenador a tot Catalunya en assolir el títol de tècnic de nivell-3. 

Isaac Cárdenas amb el reconeixement de la Federació (Foto: FCP)

Van adreçar unes paraules als assistents les següents autoritats: Lourdes Ravellat, Representant Territorial a Lleida de la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física; d'Òscar Martínez, diputat d'Esports i Salut Pública de la Diputació de Lleida; Jackson Quiñonez, Regidor d'Esports i de Cooperació de l'Ajuntament de Lleida i Eduard Abella, president del club amfitrió.

Està previst que properament comenci la lliga 2024.