Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLI Les Borges Vall recupera sensacions amb una victòria de prestigi a Pontevedra

Els garriguencs van guanyar 2 a 4 en un partit igualat contra un dels equips capdavanters de la Superdivisió. Tauler va guanyar els seus dos enfrontaments, i Duran i Chenkai van acabar confirmant el triomf. És el segon partit que guanyen a la lliga.

Foto prèvia al matx. El Borges comptava amb Tauler, Chenkai i Duran (Foto: CTT Borges)

Jugadors i afició de l’ENoLI Les Borges Vall van tornar a alçar els braços per celebrar una victòria aquest passat diumenge, després que l’equip superés per 2 a 4 el Visit Pontevedra en el partit corresponent a la jornada 13 de la lliga. Va ser el segon partit guanyat aquesta temporada a la Superdivisió i suposa una alenada d’aire fresc. 

Els garriguencs es van avançar en el marcador. El jove Norber Tauler es va imposar amb claredat a Pedro Fernández (0-3). Tot seguit, els gallecs van remuntar gràcies als partits de Martín Betancor contra Gui Chenkai (3-0) i de Miguel Ángel Vílchez contra Marc Duran (3-1) fins a establir el 2-1 al marcador global. Tauler va doblegar Martín Betancor en el quart matx (2-3), i va aconseguir l’empat. Marc Duran va guanyar còmodament a Pedro Fernández (0-3) i Gui Chenkai va confirmar la victòria contra Miguel Ángel Vílchez (1-3) en el sisè i últim partit. 

Amb aquest resultat, l’ENoLI Les Borges Vall es col·loca setè a la lliga, i pren una mic de distància amb les últimes places de la classificació, tot i que només el separen dos punts del primer equip en posició de descens. Aquesta temporada només ha guanyat dos partits, n’ha empatat sis i n’ha perdut cinc.