- Redacció / La Granadella

La Granadella llença un programa per dinamitzar la zona esportiva

Compta amb classes de pàdel, una tècnica esportiva per organitzar activitats dirigides i proposar rutines al gimnàs i l'inici d'una escola de ciclisme de les Garrigues Altes.   

Circuit de pump track i de BTT, al darrere (Foto: M.F.)

L'Ajuntament de la Granadella va difondre els darrers dies de gener un ampli programa d'activitats per dinamitzar la zona esportiva municipal ubicada al carrer Pou de la Cometa, a l'antic camp de futbol, al costat de les piscines, i impulsar hàbits de vida saludable entre els veïns.

Primer, va anunciar classes de pàdel un cop a la setmana que es duran a terme a la pista inaugurada el 2022. En segon lloc, va anunciar el projecte La Granadella activa, que suposa la contractació d'una tècnica esportiva per organitzar activitats grupals dirigides d'acord amb els interessos de les persones que s'hi inscriguin, i també per resoldre dubtes i proposar rutines físiques al petit gimnàs estrenat a principis del 2023.

A més a més, està previst que les properes setmanes es posi en marxa al nou circuit de BTT habilitat entre el circuit de pumptrack i les piscines una escola de ciclisme de les Garrigues Altes, seguint el model de la que ja està en funcionament a Juneda. Segons fonts municipals, ja hi ha una dotzena d'infants de diversos pobles de la zona apuntats a aquesta última iniciativa.