Futbol sala
- Redacció / Maials

El Baró de Maials es posa líder de Divisió d'Honor

L'equip de les Garrigues Històriques encadena sis partits sense perdre. El cap de setmana va guanyar 3 a 2 a un rival directe de la part alta com el Futsal Valls i es va aprofitar de l’empat del C.F.S. Tàrrega.

Celebració per part de la plantilla del resultat i del liderat (Foto: Baró de Maials)

El Baró de Maials va guanyar el dissabte 3 de febrer al Futsal Valls 3 a 2 en l’últim partit de la primera volta de la lliga. La bona ratxa de resultats, encadena sis partits sense perdre, sumat a l’empat del fins llavors líder de Divisió d’Honor, el C.F.S. Tàrrega (4 a 4 contra el F.S. Fraga), van permetre a l’equip de les Garrigues Històriques posar-se primer abans de l’aturada de la competició per Carnaval.

Contra el Futsal Valls, els verds es van avançar als primers minuts de joc, amb un gol de Lluc Font. Al 13, Font va tornar a marcar. Omar Brikh va ampliar encara més la diferència al minut 22, tot just iniciada la segona part. Tot i així, els de l’Alt Camp van retallar distàncies al 27 i al 38, poc abans que l’àrbitre pités el final del partit, i sense temps ja per empatar.

La plantilla va celebrar amb eufòria un triomf i una primera posició a la lliga que aquesta campanya s’havia resistit, tot i que els verds l’havien rondat des de feia algunes jornades.

Aquesta temporada, el Baró de Maials haurà d’aprofitar els aprenentatges de la temporada passada. Fa una mica menys d’un any, els de les Garrigues Històriques també es van posar líders de Divisió d’Honor però una mala ratxa de resultats els va allunyar dels llocs d’honor.