Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

Segona victòria consecutiva de l'ENoLI Les Borges Vall

Els garriguencs van guayar 4 a 1 al CTT Olot, amb punts de Viktor Brodd i Marc Duran i s’allunyen del descens. El proper partit de Superdivisió serà contra l’altre equip català de la lliga, el CER Robin Hat Prisco l’Escala, amb qui estan empatats.

Duran i Chenkai animant el seu company Norbert Tauler en un partit anterior (Foto: X.M.)

L’ENoLI Les Borges Vall va guanyar el passat divendres el partit que l’enfrontava al CTT Olot en la setzena jornada de lliga, per un resultat de 4 a 1. És la primera vegada en tota la temporada que l’equip aconsegueix guanyar dos partits consecutius i això l’ha fet pujar fins a la sisena posició del campionat, lluny de les places de descens. 

Els garriguencs es van avançar gràcies al 3 a 0 de Viktor Brodd contra Arnau Pons. Els de la Garrotxa van empatar arran a la victòria 0 a 3 de Yaroslav Zhmudenko contra Gui Chenkai. El tercer partit va tornar a ser per l’ENoLI Les Borges Vall. Marc Duran va aconsegir un 3 a 0 davant de Niagol Stoyanov. Viktor Brodd va ampliar les distàncies amb un 3 a 0 enfront de Yaroslav Zhmudenko i, per acabar, Duran va sentenciar amb un 3 a 2 contra Arnau Pons. 

El pròxim compromís de l'equip serà la disputa de la Copa del Rei a Tarragona del 25 al 27 de febrer. La Superdivisió es reprendrà entre el 8 i el 10 de març. Llavors, els garriguencs visitaran el CER Robin Hat Prisco l’Escala, amb qui estan empatats a punts.