Atletisme
- Redacció / Les Borges Blanques

Les Borges acull la gala de la Lliga Ponent 2023, amb premi pel Club Atlètic

El C.A. Borges va ser el 2023 el quart millor club en les curses de 10 km i el tercer millor en les de 5 km. Sis atletes de l’entitat van aconseguir posicions de podi en les classificacions generals de la seva categoria d’edat.

Membres del C.A. Borges al final de la Cursa de l'Oli (Foto: X.M.)

L’empresa Iter5 organitza aquest vespre a les Borges Blanques la gala de la Lliga Ponent 2023 per reconèixer els millors atletes i clubs en les curses de 5km i 10 km que estan dins d’aquest calendari que cronometren i coordinen. L’acte se celebrarà al Pavelló de l’Oli a les 20. 30 h i està previst que hi assisteixin prop de 150 persones.

Entre els assistents hi haurà una bona representació del Club Atlètic Borges, com a amfitrió de la gala i com una de les organitzacions que pujarà al podi pels èxits esportius. El C.A. Borges va ser el 2023 el tercer millor club en les curses de 5 km. Per a aquesta classificació compten els quatre corredors amb millor puntuació, en aquest cas: Toni Sánchez, Xavier Tost, Gerard Tost i Albert Manresa.

Tots quatre també seran distingits pels registres individuals. Sánchez va ser el segon classificat absolut en categoria de majors de 60 anys. Xavier Tost va ser tercer en majors de 50 anys. Albert Manresa i Gerard Tost van ser el primer i segon en la classificació general M-Júnior, de menors de 20 anys.

A més, l’entitat borgenca també va ser el quart millor club en les curses de 10 km. En aquesta modalitat, dos atletes del C.A. van quedar en posicions d’honor al finalitzar el calendari competitiu. Van ser Jaume Rebordosa, tercer en majors de 50 anys, i Maria Mongay, primera en la categoria Sènior F, de dones entre 21 i 40 anys. Raquel Garsaball, que corre amb el Clos Pons Thai Runners va acabar líder de les dones majors de 40 anys.

És la primera vegada que el C.A. Borges aconsegueix quedar entre els tres primers clubs de la Lliga de Ponent.