Pàdel
- Redacció / Arbeca , Castelldans , Juneda , L'Albi , Les Borges Blanques

Una vintena d'equips garriguencs a la Lliga Catalana absoluta de pàdel

El cap de setmana del 17 i 18 de febrer va començar la competició. Els equips estan repartits entre les quatre categories. La que més conjunts acumula és 3a Catalana. Aquest cap de setmana també debutarà l’equip masculí veterà de la Serreta. 

Partit del CT Juneda de l'any passat (Foto: X.M.)

El cap de setmana del 17 i 18 de febrer va començar la nova temporada de la Lliga Catalana de pàdel. Hi ha 21 equips de la comarca que prenen part en la lliga absoluta, 11 de masculins i 10 de femenins. 

Els dos conjunts més ben classificats són el Pàdel Juneda A masculí i femení, que disputen la 1a Catalana. Aquesta és la categoria més alta. S’ha de recordar que la Federació Catalana de Pàdal ha canviat enguany la nomenclatura de les divisions i ha fet desaparèixer l’anomenada fins ara Divisió d’Honor. 

La Serreta A – Gràfix Digital i el CT Juneda Roig juguen a 2a Catalana masculina, en els grups A i B respectivament. En les lligues femenines són tres els equips en aquesta categoria. El CT Juneda A està a 2a Catalana al grup A, mentre que la Serreta A – Lo Kiosc i el Pàdel Juneda B competeixen al grup B. 

3a Catalana és la divisió amb més representació garriguenca, tant en homes com en dones. En categoria masculina, el CP Vila de l’Albi juga al grup B; el Pàdel Castelldans, el Pàdel Arbeca – Farmàcia Baget i el CT Juneda Blau, al C; i el Pàdel Juneda B, al subgrup D. En el cas del pàdel femení, a 3a Catalana hi trobem el Pàdel Castelldans, al grup B, i el CP Vila de l’Albi i la Serreta B – Injectats Gaya, al C. 

La darrera categoria, 4a Catalana, compta amb tres equips masculins i tres de femenins de les Garrigues. En homes, el Pàdel Arbeca B – Vinya els Vilars i la Serreta B – Construccions Jordi Bellmunt, lluitaran per ser els millors del grup B, mentre que la Serreta C – Cafeteria Slavia, farà el seu camí en el D. Pel que fa a les dones, La Serreta C – Grup Falcó i el CT Juneda B disputaran la lliga al grup A de 4a Catalana. El Pàdel Juneda C està enquadrat al grup B. 

Aquest proper cap de setmana també debutarà l’equip de la Serreta de veterans.