Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLi Les Borges Vall lluita per la cinquena Copa del Rei contra el Real Cajasur Priego TM

És la quarta final consecutiva dels garriguencs contra l'equip andalús, amb qui han jugat finals dels anys 2021, 2022 i 2023. Tant el 2022 com el 2023 van aconseguir el títol.

Brodd durant un servei del primer partit

L’ENoLI Les Borges Vall juga en aquests moments la final de la Copa del Rei contra el Real Cajasur Priego TM al  Palau d'Esports Catalunya de Tarragona. Els garriguencs opten a la cinquena Copa del Rei de la seva història, i la tercera consecutiva. Els andalusos, per la seva part, podrien aconseguir el seu novè títol. 

La final és una reedició de les finals del 2021, el 2022 i el 2023, i un clàssic també de la Superdivisió Espanyola. La temporada passada, el Real Cajasur Priego va ser el guanyador de la lliga. 

Seguiu el partit en directe:

L’ENoLI Les Borges Vall pot guanyar el primer títol de la temporada en un moment en què comença a recuperar-se d’una mala primera volta del campionat de la regularitat. Per fer-ho, compta amb tota l’artilleria: el suec Víktor Brodd i els catalans Marc Duran i Norbert Tauler. A més, també té com a suplents a Joan Masip i Gui Chenkai.