- Redacció / Les Borges Blanques

Ajornen la rogaine nocturna de les Borges i la jornada d'esport familiar de Juneda per l'amenaça de pluja

El Cros de les Borges Blanques, que no es va poder celebrar el cap de setmana passat perquè les precipitacions havien fet el circuit impracticable, tindrà lloc el diumenge 7 d'abril.

Circuit del Cros de les Borges la setmana passada (Foto: Consell Esportiu de les Garrigues)

La tan esperada pluja ha jugat aquestes últimes setmanes una mala passada a la celebració d’algunes activitats esportives a la comarca. Ponent Orientació ha informat que ajorna la celebració de la rogaine nocturna del Xut que havia de tenir lloc demà dissabte, 9 de març, a les Borges Blanques. Els organitzadors han optat per reagendar la cursa d’orientació pel 14 de setembre. La rogaine era una novetat d’enguany i està liderada pel borgenc Víctor Sans. 

El Consell Esportiu de les Garrigues, al seu torn, ha decidit suspendre la 4a Jornada d’esport i família “Col·lecciona la teva xapa!” que s’havia de celebrar demà al matí a la Banqueta de Juneda. L’ens encara no ha decidit en quina data es podrà recuperar aquesta activitat. El calendari de la iniciativa “Col·lecciona la teva xapa!” proposava que cada mes es dugués a terme una trobada amb els infants i la canalla en un municipi de les Garrigues. 

El passat diumenge 3 de març, el Consell Esportiu de les Garrigues i l’Ajuntament de les Borges Blanques van cancel·lar el Cros Intercomarcal que s’havia de córrer aquell mateix dia i retardar-lo a causa de la pluja caiguda la nit abans, que havien deixat el circuit impracticable. Ambdues entitats han confirmat que el Cros Intercomarcal de les Borges Blanques, que tanca el circuit de crossos de les Terres de Lleida, tindrà lloc el diumenge 4 d’abril.