Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLI Les Borges Vall rep l'Hortitec Alzira TT en plena forma

Després de tres victòries consecutives en lliga, els garriguencs són cinquens i tenen quatre punts sobre les posicions de descens. Els valencians, en canvi, ocupen la penúltima plaça i voldran sumar per escapar dels últims llocs. 

Norbert Tauler en un partit d'aquesta temporada (Foto: Xavi Minguella)

L’ENoLI Les Borges Vall rep aquesta tarda a les 18 h al Centre de Tecnificació l’equip valencià Hortitec Alzira TT en el partit corresponent a la 18a jornada de lliga. Els garriguencs afronten el matx després de guanyar el CER Robin Hat Prisco l’Escala per 2 a 4 el passat dissabte i amb una renda de tres victòries consecutives en lliga. 

Els bons resultats dels últims partits han situat l’equip liderat per Marc Duran en la cinquena posició de la Superdivisió i dins de les places que garanteixen jugar a Europa la propera temporada. A més, estan a quatre punts dels llocs de descens. En canvi, l’Hortitec Alzira TT tractarà sumar per escapar-se d’aquestes posicions compromeses. En aquests moments és onzè a la lliga, empatat amb el San Sebastián de los Reyes i l’Alicante TM, i està tres punts per sobre del Collado Mediano TM que tanca la classificació. 

El matx es podrà seguir al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques amb entrada gratuïta, o també en directe per internet a LesBorgesTV.