Escacs
- Redacció / Juneda

El Club Escacs Juneda acomiada la lliga el diumenge contra la Seu

Els junedencs no han tingut aquesta campanya la mateixa sort que la temporada 2023, quan van assolir la tercera posició de Primera Provincial. En aquests moments, ocupen la vuitena posició del campionat.  

Els integrants del Club Escacs Juneda viatjaran aquest diumenge a la Seu d’Urgell per disputar l’última jornada de la Primera Provincial de Lleida, la lliga en què competeixen. Els junedencs són vuitens a la classificació i s’enfrontaran amb l’equip local, que es troba a la cinquena plaça. La darrera cita del campionat podria alterar l’ordre de la taula. 

Aquest 2024, el C.E. Juneda comptava amb tretze jugadors, dos menys que l’any passat, però tot i així una plantilla suficientment llarga com per no haver de patir per les convocatòries dels caps de setmana. 

Malgrat que es tractava d’una llista de continuïtat, aquesta campanya no han tingut la mateixa sort que la temporada 2023, quan van assolir la tercera posició de Primera Provincial. Llavors, els van oferir pujar per la renúncia d’un rival, però van desestimar l’opció.