- Redacció / Juneda , Les Borges Blanques

Els Manelets i la Banqueta Xics celebren demà el dia i la festa de l’Arbre

Els borgencs es trobaran al polígon industrial dels Castellots (a la carretera de la Floresta), faran un esmorzar popular i caminaran fins a la partida de l'Acampador. Els junedencs es reuniran a la segona màquina del Canal.

Integrants del Centre Excursionista Borges Garrigues l'any passat durant el Dia de l'Arbre (Foto: C.E.:)

Els grups d'infants Manelets, del Centre Excursionista Borges Garrigues, i la Banqueta Xics, de l'Associació en Defensa del Patrimoni Natural la Banqueta de Juneda, commemoren el diumenge 17 de març el Dia de l'Arbre i la Festa de l'Arbre, respectivament.

En tots dos casos, es tracta d'una activitat per fer desvetllar la consciència mediambiental dels menors i les seves famílies i per vetllar i conservar l'entorn natural. Els borgencs es trobaran al polígon industrial dels Castellots (a la carretera de la Floresta), faran un esmorzar popular i caminaran fins a la partida de l'Acampador, on duran a terme una plantada. Els junedencs es reuniran a la segona màquina del Canal per fer créixer el bosquet existent en aquest punt.  

Els Manelets havien previst celebrar el Dia de l’Arbre fa unes setmanes, però van ajornar l’activitat a causa de la previsió de pluges pel cap de setmana.