- Redacció / El Soleràs , Sarroca de Lleida

Albert Barrull punxa en el segon intent de ser campió de Catalunya sub18

El lluitador de muay thai del Soleràs va perdre aquest cap de setmana contra Iker Arechavala, que ja l'havia guanyat al febrer en la tercera vetllada del SRK Fight Club. Per altra banda, Roger Barrull va guanyar el seu combat. 

Barrull en el combat contra Arechavala de Sarroca (Foto: X.M.)

Els germans Albert i Roger Barull van lluitar aquest dissabte 16 de març en una vetllada de muay thai a Canovelles (Vallès Oriental) organitzada per el gimnàs International Gym per recordar i homenatjar el qui es considera el pare de la disciplina. Entre els combats previstos, els promotors n’havien agendat vuit en què es van disputar algun títol. N’hi havia tant a nivell català, com estatals, com també amb participants internacionals.

Entre els primers combats, els d’àmbit català, estava programada la baralla entre el més petit dels Barrull, l’Albert, contra el local Iker Arechavala pel cinturó de campió de Catalunya de menors de 18 anys. Albert Barrull i Arechavala ja s’havien enfrontat a la tercera vetllada del SRK Fight Club a Sarroca al febrer i el segon s’havia endut el cinturó. En aquesta ocasió, Barrull tampoc li va poder arrabassar el títol, ja que va perdre als punts.

Per altra banda, Roger Barrull va guanyar el seu combat als punts. El gran dels nak muay del Soleràs es va imposar al seu rival en tots els assalts. La vetllada es duia en el marc i seguint la normativa del Consell Mundial de la Boxa (WBC per les seves sigles en anglès).