Futbol
- Redacció / Juneda , Les Borges Blanques

Presència rècord de l'Escola Comarcal de Futbol al torneig Mare Nostrum Cup de Salou

Hi participen quatre equips de la base, el que suposa un total de 66 jugadors i 16 entrenadors i coordinadors. L'Escola Intercomarcal competeix amb dos equips al Torneig Internacional de Futbol de les Terres de l’Ebre. 

(Foto: E.C.F.G.)

La Setmana Santa és un moment d’eclosió de compionats i trofeus de futbol formatiu. Enguany, l’Escola Comarcal de Futbol Les Garrigues participa al torneig Mare Nostrum Cup de Salou amb quatre equips de la base, el que suposa un total de 66 jugadors i 16 entrenadors i coordinadors mobilitzats. És la xifra d’assistència més alta del club a aquest campionat. 

Els equips convocats per a aquesta cita competitiva són un juvenil, un cadet, un infantil i un infantil femení. El trofeu va començar el dijous 28, amb l’arribada dels equips i la desfilada de presentació i acabarà demà amb les finals. 

Per altra banda, dos equips de l’Escola Intercomarcal de Futbol, prenen part en el torneig Torneig Internacional de Futbol de les Terres de l’Ebre. Es tracta del cadet masculí, amb 16 jugadors i de l’infantil femení, amb 11 futbolistes. A més a més, també hi prenen part 7 alevins que integren el 433 Academy amb joves d’altres clubs. En total, doncs, són 34 infants i joves de l’Intercomarcal al campionat.