Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

Èxit del CTT Borges als Campionats de Catalunya de Joves

L'equip garriguenc és el que més medalles va aconseguir en categories masculines: un total de sis ors, una plata i tres bronzes. Entre aquests destaca el campionat de Catalunya de Norbert Tauler (sub 21) o els cinc ors de Cesc Carrera. 

Cesc Carrera fent un servei (Foto: Antonio Álvarez/Federació Catalana de Tennis Taula)

La Federació Catalana de Tennis Taula va celebrar durant la Setmana Santa els Campionats de Catalunya de Joves al pavelló Nord de Sabadell. La competició va comptar amb una àmplia representació del CTT Borges, que va acabar com el primer equip en categoria masculina, gràcies a sis ors, una plata i tres bronzes, i com el tercer absolut, sumant-hi un bronze obtingut per palistes garriguenques en categoria femenina, i un altre tercer lloc en joc mixte.  

El jugador del primer equip Norbert Tauler es va proclamar campió de Catalunya sub 21 i el palista de Divisió d’Honor Cesc Carrera va guanyar els campionats cadet i juvenil individual, a més dels ors per parelles cadet i juvenil amb Marc Amill. Carrera també es va alçar campió de Catalunya cadet masculí per equips amb Amill i amb Ruixiang Tang. A la competició juvenil per equips, Carrera, Amill, Tang i Marçal Moreno van acabar tercers. 

A banda, Norbert Tauler va formar de l’equip sub 21 que va quedar subcampió de Catalunya juntament amb Joel Rubio i Èric Torné; Marçal Moreno va ser bronze en el campionat juvenil masculí; i Joan Serret i Andreu Solé van aconseguir la tercera plaça en dobles infantils.  

La parella integrada per Neus Roma (del CTT Borges) i Alba Rodríguez (del CN Mataró) van finalitzar terceres en dobles infantils. Norbert Tauler va sumar esforços amb Marta Peñarando (CTT Ripollet) en la prova mixta sub 21, on van aconseguir el bronze.