Futbol
- Redacció / Les Borges Blanques

El juvenil de l'Escola Comarcal de Futbol, tercer a la Mare Nostrum Cup

El combinat va superar la fase de grups amb dos partits guanyats i un d'empatat. Va vèncer el CD Menorca B a quarts, però va perdre a semifinals contra l’Iurretako Kirol Taldea. Al partit de consolació va guanyar 3 a 0 al JP Preparation.

Delegació de l'Escola Comarcal a Salou (Foto: E.C.F.G.)

L’Escola Comarcal de Futbol les Garrigues va participar el cap de setmana del 29, 30 i 31 de març a la Mare Nostrum Cup, una competició de futbol base en el marc de la Setmana Santa amb equips d’arreu de l’estat i del món. Dels quatre equips garriguencs que competien, un juvenil, un cadet, un infantil i un infantil femení, el primer és el que va arribar més lluny. Va aconseguir la tercera posició del torneig. 

Els joves de l’Escola Comarcal de Futbol van superar la fase de grups contra dos equips nord-americans i un de suec amb dos partits guanyats i un d’empatat. A la fase final, van vèncer el CD Menorca B a quarts, als penals, però van perdre 0 a 1 a la semifinal contra l’equip basc Iurretako Kirol Taldea KT. Al partit de consolació, els garriguencs es van imposar 3 a 0 al JP Preparation del Baix Llobregat. 

Els altres equips van tenir una participació més discreta i malgrat els esforços no van poder superar la fase de grups. Aquest any era la vegada que el centre de futbol base competia amb més infants i joves al torneig de Salou: 66 jugadors que estaven acompanyats per 16 entrenadors i coordinadors.