Hoquei patins
- Redacció / Juneda , Les Borges Blanques

El Vila-sana de Rodero i el Fraga de Capdevila, a la Final Four femenina d'hoquei patins

Les del Pla d'Urgell s'enfrontaven al temut Telecable HC de Gijón. Havien perdut l’anada però van aconseguir un 1 a 3 a la tornada. Les del Baix Cinca també havien perdut el primer matx. A la tornada van dominar amb un 5 a 0.

(Fotos: X.F.)

El CP Vila-sana, que entrena el borgenc Lluís Rodero, i el CP Esneca Fraga, que dirigeix el junedenc Jordi Capdevila, van superar les seves respectives rivals al partit de tornada de quarts de final de la WSE Champions League femenina d’hoquei patins el dissabte 6 d’abril i es van classificar per la Final Four, que es jugarà els propers 27 i 28 d’abril. 

Les del Pla d’Urgell s’enfrontaven al temut Telecable HC de Gijón, que l’any passat havia sigut el seu pitjor malson. Al partit d’anada, les asturianes van guanyar 2 a 3. A la tornada, en canvi, el CP Vila-sana va aconseguir un 1 a 3 que els va permetre superar l’eliminatòria.

En el cas de les fragatines, també van perdre el primer matx. Les italianes del Roller Matera van véncer 3 a 2 a l’anada. A la tornada, a casa i davant d’una afició entregada, les jugadores del Baix Cinca es van imposar amb contundència 5 a 0. Això els dona pas a la final a quatre en la seva primera participació al campionat. 

Els altres dos equips que van superar els quarts de final i amb qui es disputaran el títol els equips de Rodero i Capdevila seran l’HC Palau-Solità i Plegamans i el H.C. Coruña.