Atletisme
- Redacció / Arbeca

Les pistes d'atletisme d'Arbeca superen amb nota la primera competició federada

La prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus de Promoció va comptar amb 720 equips d'una vuitantena de clubs d'arreu del país, uns 2.000 atletes. Quatre equips de l'Escola d'Atletisme Arbeca - Garrigues van participar a la competició.

(Foto: X.M.)

La Federació Catalana d'Atletisme (FCA) va celebrar el dissabte 6 d'abril a les pistes d'atletisme de l'Estadi Ramon Bellmunt d'Arbeca la prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus de Promoció, una jornada classificatòria per a la fase final que es disputarà el 13 d'abril a l'Estadi Atlètic Municipal d'Igualada. Hi van prendre part 720 equips d’una vuitantena de clubs d'arreu del país en les categories sub10, sub 12, sub 14 i sub 16, uns 2.000 atletes. 

Quatre equips de l'Escola d'Atletisme Arbeca - Garrigues van participar a la competició, un sub12 masculí, dos sub12 femenins i un sub14 també femení. Era la seva competició de relleus federada a l’aire lliure. Malauradament, no es van poder classificar per la final del Campionat de Catalunya.  

El dissabte era la primera vegada que Arbeca acollia una competició oficial de la Federació Catalana d’Atletisme després de la renovació de les pistes. La federació explica que tothom va respondre amb encert i els clubs i els petits atletes van acabar molt satisfets d'aquesta primera aventura.