Tennis taula
- Redacció / Les Borges Blanques

L'ENoLI Les Borges Vall perd 2 a 4 contra l'Arteal Santiago i abandona les places europees

En l'actualitat és setè a un punt del CTT Olot, que li va prendre la posició, i a tres de l'Alacant TM, el primer conjunt en zona de descens. El pròxim partit dels garriguencs serà el divendres 19 d'abril a casa contra l'Irun Leka Enea, cinquè.

(Foto: CTT Borges)

L’ENoLI Les Borges Vall va perdre el passat divendres el partit contra l’Arteal Santiago corresponent a la 19a jornada de lliga per 4 a 2. Fruit d’aquest resultat, l’equip garriguenc va abandonar les places de competició europea. En l’actualitat és setè a un punt del CTT Olot, que li va prendre la posició, i a tres de l’Alacant TM, el primer conjunt en zona de descens.

Marc Duran va perdre el primer partit (3 a 0) contra el nigerià Bode Abiodun. Norbert Tauler va empatar en el segon (2 a 3) davant el portuguès José Énio Mendes. El combinat gallec, però, va tornar a agafar distància quan Joan Masip va perdre (3 a 1) contra Humberto Manhani. En el quart enfrontament, Duran va tornar a igualar el partit. Va véncer (1 a 3) a José Énio Mendes i va establir el 2 a 2. Bode Abiodun (3 a 1 contra Masip) i Humberto Manhani (3 a 2 contra Tauler) van certificar la victòria per l’Arteal, després d’un matx molt ajustat.

L’Arteal Santiago es jugava en el partit contra l’ENoLI Les Borges Vall continuar lluitant amb el Real Cajasur Priego TM la primera posició de la Superdivisió. En aquests moments, estan empatats a 30 punts, però els andalusos han jugat un partit menys, pel que se situen davant a la classificació. 

El pròxim partit dels garriguencs serà el divendres 19 d’abril a casa contra l'Irun Leka Enea, actualment en la cinquena posició. En un partit molt important de cara a assegurar la categoria.