Ciclisme
- Redacció / Les Borges Blanques

La marxa BTT Terrall-Garrigues 2.0 continua recuperant senders

L’activitat, de caràcter no competitiu, ha tancat les inscripcions aquest migdia amb uns 250 inscrits. Un dels emblemes d’aquesta edició és el sender del racó del Moro, que connecta els Bessons amb els Barrancs de l’Albi.

Participants de la Terrall-Garrigues 2.0 en una edició anterior (Terrall-Garrigues 2.0)

Uns 250 ciclistes prendran part aquest diumenge 14 d’abril de la marxa BTT Terrall-Garrigues 2.0, amb sortida de les Borges Blanques i dues rutes pels termes d'aquest municipi i de l'Albi. L'activitat del Club Ciclista de l'Ateneu Garriguenc té com a novetats la recuperació d'alguns corriols com el del racó del Moro, que connecta la zona dels Bessons i els Marquesos amb la zona dels Barrancs i les Serres de l'Albi.

També s’han adequat altres passos, s’ha continuat senyalitzat les partides agrícoles per on passen els camins, o s’ha habilitat l’anomenat Portal dels Marquesos, el pas per la portalada d’una antiga cabana, en un sender per aquesta zona dels Marquesos.  

Gerard Farré diu que tenen ganes que "la gent s'hi animi per posar en valor la feina d'arreglar els corriols". Com dèiem, la marxa té dos recorreguts, un de 48 km i 1.100 metres de desnivell i un de 31 km i 600 m.