Hoquei patins
- Redacció / La Granadella

El CH Juneda encara la recta final de la lliga amb l'obligació de guanyar per salvar la categoria

Aquest cap de setmana juguen contra l'HC Valls a casa, en un partit clau. El tècnic del CP Esneca Fraga, Jordi Capdevila, amb Carles Cabús de mà dreta, s’ha incorporat a l’equip des de finals de febrer.

Els rojos celebren un gol en un partit d'aquesta temporada (Foto: X.M.)

El CH Juneda jugarà aquest diumenge a les 19.30 h contra l’HC Valls en la jornada 28 de la lliga de Primera Catalana, amb la pressió d’haver de guanyar sí o sí, si vol mantenir la categoria. En aquests moments, els rojos són últims de la classificació amb 22 punts i tenen a cinc el primer rival fora de les posicions de descens. 

L’equip junedenc va incorporar a finals de febrer l’entrenador del CP Esneca Fraga, Jordi Capdevila, i la seva mà dreta, Carles Cabús, amb l’objectiu de canviar la dinàmica de l’equip. Cabús considera que s’ha millorat el joc i que ara “s’està competint cada partit”. A més, també ressalta el paper de l’afició, que omple els pavelló als partits a casa. 

Cabús creu que el partit contra l’HC Valls “és clau” per millorar en punts i posició. Amb la d’aquest cap de setmana queden set jornades, uns partits on els rojos jugaran tant contra equips de la part mitja baixa de la taula, com també contra algun de dalt de tot. Des què va canviar l’equip tècnic, el CH Juneda ha guanyat equips capdavanters, com l’UEH Barbera (6 a 3) el primer cap de setmana d’abril, o el CH Cadí (3 a 2) al març, però també n’ha perdut d’altres contra rivals més propers a la taula. Sigui com sigui, Cabús apunta a “lluitar fins al final” per mantenir-se a Primera.