Atletisme
- Redacció / Arbeca , Bovera , Juneda , Les Borges Blanques

L'Escola d'Atletisme Arbeca Garrigues, el tercer millor equip del circuit escolar de cros

Diversos atletes garriguencs a nivell individual i en equips van ser premiats el 12 d’abril a l’acte de cloenda del circuit de cros dels Consells Comarcals de les Terres de Lleida, que es va celebrar a Balaguer. 

Alumnes de l'Escola d'Atletisme Arbeca Garrigues, amb les seves distincions (Foto: E.A.A.G.)

El Teatre Municipal de Balaguer va acollir el dijous 12 d'abril l'acte de cloenda del Circuit Escolar de Cros dels Consells Esportius de les Terres de Lleida, en què es va fer entrega dels trofeus a les diferents categories. Entre els premiats, n'hi va haver diversos de garriguencs, vinculats amb l'Escola d'Atletisme Arbeca-Garrigues o a altres entitats.

A nivell individual, Eduard Sesé (Independent), resident a Bovera, va ser segon en categoria Veterà masculí; Àngel Capell (FCB), de Juneda, va ser distingit com a campió en Sènior masculí; Martín Sesé (A.A. Xafatolls), de Bovera, va ser primer en Cadet masculí; Cesc Sahuquillo (Escola Atletisme Arbeca Garrigues), de les Borges, va ser plata en Aleví masculí, i Ayoub Boukhabza (ZER Elaia), també de Bovera, bronze. Alba Capell (Esportiu Penedés), de Juneda, va ser distingida com la millor Benjamí femení. Altres atletes amb vincles amb la comarca van obtenir bons resultats, però no van entrar a les posicions d'honor. 

Per equips i categoria, destaca el paper de l'Escola d'Atletisme Arbeca Garrigues en Aleví masculí, on van acabar segons, i la primera posició de l'equip d'aquest mateix centre a la categoria Benjamí femení. L'equip Prebenjamí femení de l'Escola d'Atletisme també va finalitzar en el tercer lloc després de tot el circuit. En adults i joves, el Sènior femení va acabar segon i el Juvenil masculí, tercer, en les respectives categories.  

Tot i que no van pujar a l’escenari per aquest reconeixement, l'Escola d'Atletisme va aconseguir la tercera posició en la classificació per equips, seguint el C.A. Escatxics d'Agramunt i l'Associació Atlètica Xafatolls de Mollerusssa.